Aldrig Mer Socker

Då var påsken över. O jag hade så fullt upp förra veckan att jag inte hann gå in här och skriva ned att jag gått ned ytterligare 1 kg och därmed 15kg ned totalt vilket innebär att jag gjort hälften av mitt mål i år. Denna vecka har jag fantastiskt nog gått ned ännu ett kg och totalt ned nu 16kg. Känns så otroligt gott att vara förbi hälften ned och att jag väger mindre än på flera år. Mitt mål i april var under 80 så det klarade jag ju med bravu. Nu är mitt nästa mål ned till 74kg innan slutet på maj. Vill man så kan man. 
 
Minus 2 kg
 
Totalt sedan januari minus 16kg
 
 
Ditt BMI: 28,7
 
 Ditt BMI förra veckan: 29,4
 
Underviktig <19
Idealvikt 19-25
Övervikt 26-30
Fetma >30
 
Din fettprocent 35,7%
Normal 20-30%
Idealvikt 31-33%
Övervikt >33%
 
Diagnos: Övervikt
 
Jag gjorde ett stort misstag under helgen som jag tänker ta lärdom av. Det var påsk och jag hade ju gått ned till hälften av mitt totala mål. Då tänker tjockisen i mig automatiskt att jag ska få belöna mig själv med några dagar utan träning och med socker. Så det hela började med middag på restaurang ena dagen och sedan fortsatte det med godis, chips, potatis, pasta, kakor. You name it. O jag mådde så jäkla dåligt. Efter tre dagar. Fick jag den värsta migrän. Jag orkade ingenting. Ville dock äta mer. För jag fick energi när jag åt. Men sedan blev jag fort trött och ville sova igen. Magen blev svullen, hård och jag kände mig tung i kroppen. Vart illamående och på dåligt humör. Kanske inte kom som en chock tänker ni. Tre månader nästan fyra utan socker och sen BANG allt med en gång. Vad trodde hon. Men för mig blev det så tydligt hur min kropp reagerar på mat. O hur äckligt det är att äta för att få energi men sedan inte vara mätt längre än en timmes tid. Tomma kalorier. Nej tack. Dessutom tog det flera dagar att komma tillbaka till mitt nya jag igen. Det gör jag inte om. Av samma anledning som att jag inte dricker alkohol. Det är inte värt det. Min kropp tål inte detta. Nu fick jag det svart på vitt. Som natt och dag!

Yes Asså

 
 
Minus 1 kg
 
Totalt sedan januari minus 14kg
 
 
Ditt BMI: 29,4
 
 Ditt BMI förra veckan: 29,8
 
Underviktig <19
Idealvikt 19-25
Övervikt 26-30
Fetma >30
 
Din fettprocent 36,5%
Normal 20-30%
Idealvikt 31-33%
Övervikt >33%
 
Diagnos: Övervikt.
 
Så j-a stolt över mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag gör men det jag gör fungerar. Jag är aldrig hungrig. Har massor av energi. Är glad. Tappar i vikt och är påväg att bli mitt bättre jag. Jag har tränat och kämpat denna veckan och det ger resultat. Nästa vecka ska jag köra ännu hårdare för minus 1 kg till skulle vara totalt minus 15 kg. Under 80 på vågen och hälften klart!

Bara Gör`t

Denna veckan har jag kört morgon PW måndag tom fredag. Totalt 2,5 mil i regn och rusk. För vädret har inte varit det trevligaste. I onsdags passade jag även på att träna i trappor. Hade träningsvärk i muskler jag inte visste jag hade. Har kommit in i en härlig period nu. När jag längtar efter träning. Jag vill ge mig ut. Ge mer. Se resultat. För den där känslan. Imorse. När jag kom i stl 38 igen. Oslagbar. O mina armar. Har blivit så mkt mindre att jag kan använda mina favorit jackor från för. O mannen säger att min dubbelhaka är borta. Jag mår så otroligt mkt bättre. Tillbaka till mig själv. För jag vet faktiskt inte när det hände. Men jag tappade nog bort mitt jag där ett tag. Den där jag kan identifiera mig själv med i spegeln. Men hon är sakta på väg tillbaka.
 
Bild: We Heart it