Resultat

O vad jag önskar att jag tappat mer än 1 kg denna veckan. Men det viktigate är att jag fortsatt och att jag tappat. Jag blir mindre. O det känns. I hela kroppen. Även om vågen bara visar minus 1kg. Dessutom är jag stolt. För detta har varit en otroligt påfrestande vecka känslomässigt. Dessutom med massor av frestelser och jag har klarat att hålla det i lagom mängd. Så. Är det dessutom. Att det är precis såhär min kropp brukar reagera på en viktminskning. Pang. Minus fem kg och sedan STOPP. Men det är nu jag tänker att okey det kanske kommer gå lite segt nu häri slutet av januari men sen i februari sätter jag igång med träning och då Pang minus ett stort tapp igen. Jag har tidigare skrivit att jag är nöjd med minus 5kg i månaden och det får jag ju hålla mig till även om det är lätt att se till vad som händer just vecka för vecka. Mitt stora mål nu är att komma under 85 innan Januari är slut. Då har jag återigen tappat de där kg som jag gjort innan och sedan ska jag fasiken göra detta. Jag ska bli smal. Så smal.
 
 
 
Ditt BMI: 32,7
 
 Ditt BMI förra veckan: 33,1
 
Underviktig <19
Idealvikt 19-25
Övervikt 26-30
Fetma >30
 
Din fettprocent 43,1%
Normal 20-30%
Idealvikt 31-33%
Övervikt >33%
 
Diagnos: återigen FETMA!

Jag SKA bli så j-a SMAL

F-n va jag längtar. Varje dag. Tills jag är smal igen. Ja för en gång var jag smal. O jag längtar tills jag kan klä mig utan att tänka på min vikt. I alla fall på ett negativt sätt. O jag ska kämpa. Den här gången ska jag klara det. Vet att veckorna till sommaren går fort. Är så pepp på att tappa dessa kilon nu.
 
Bild: We Heart it.
Det går bra nu!
 
 
 

Resultat

Jag kan säga att jag är något förvånad men glad över min första veckas resultat. Minus 5kg. WOW. Och det kanske låter löjligt men jag känner mig redan smalare. Säkert mer psykiskt än fysiskt men vilken sporre det är att fortsätta i samma bana. Nu lägger tänker jag såhär. Att jag kommer självklart inte gå ner 5kg varje vecka. Mitt mål är att gå ned 5kg i månaden. Vilket skulle bli 30kg på ett halvår. Sex månader går fort och jag SKA lyckas denna gång. För jag har tidigare gått ned men sedan upp igen. Som en jojo. Denna gång tänker jag mig min viktminskning som en växelspak. Jag kan inte lägga i femman med en gång. För att komma framåt måste jag börja i ettan, lägga i tvåan, trean osv. Dessutom måste jag köra i rätt växel för omständigheterna. Annars lägger motorn av. Denna vecka. Har jag ätit Nutriletts måltidsersättningar. Men jag klarar inte av smaken på deras färdiga rätter. Så jag äter. Shake på morgonen, en liten portion vanlig mat till lunch på jobb, en bar till middagsmat alt plus liten portion LCHF kost sedan Nutrilett pudding på kvällen. Det är just di där med att äta små portioner som förvånat mig mest. Jag känner mig inte alls lika hungrig som i början av veckan och klarar av att äta lite lagom av maten vi lager. Försöker dock undvika bröd, pasta, ris. etc. Någon dag när jag varit riktigt sötsugen har jag köpt några nötter. En fika åt jag vindruvor istället för kakorna. Jag har druckit Pepsi Max istället för vanlig Cola och när behovet varit riktigt stort har min Red Bull blivit en i sockerfri version. Bättre alternativ helt enkelt. Mn fortfarande massor att jobba på. Najs. Då står jag inte och trampar utan vet hur jag ska fortsätta tappa.
 
Vecka 1. Minus 5kg. 89kg nu. 25kg kvar till målvikt.
 
 
Ditt BMI: 33,1
 
 Ditt BMI förra veckan: 34,9
 
Underviktig <19
Idealvikt 19-25
Övervikt 26-30
Fetma >30
 
Din fettprocent 43,1%
Normal 20-30%
Idealvikt 31-33%
Övervikt >33%
 
Diagnos: återigen FETMA!